استفاده از واکسن کرونا

فایزر و بیونتک توسط بریتانیا تأئید شد

کشور بریتانیا ، واکسن کرونا - ساخت شرکت فایزر و بیونتک را تأئید نمود و بریتانیا اولین کشور غربی می باشد که استفاده از این واکسن را برای مقابله با ویروس کرونا مجاز دانسته است . 

استفاده از واکسن کرونا

دولت بریتانیا در روز 3 شنبه ( 11 آذر) اعلام کرد که توصیه آژانس نظارت بر دارو و محصولات بهداشتی ، استفاده از این واکسن ضد کرونایی – ساخت  شرکت آمریکایی و آلمانی فایزر و بیونتک را تأئید نموده است و این واکسن در هفتۀ آینده در دسترس مردم قرار می گیرد . سخنگوی وزارت بهداشت و امور اجتماعی کشور بریتانیا در روز 12 آذر چهارشنبه این خبر را اعلام نمود و در ادامه یادآور شد که سرویس سلامت همگانی (NHS) ، دهه ها تجربه برای ارائه برنامه های واکسینه کردن افراد در یک مقیاس بزرگ را دارد و خیلی سریع مقدمه ای برای خدمات درمانی و حمایت از افرادی که دارای شرایط لازم برای دریافت واکسن هستند را فراهم خواهد کرد.

سخنگوی وزارت بهداشت بریتانیا هم چنین اعلام کرد خیلی سریع اطلاعات و جزئیات بیشتری را در مورد نحوۀ توزیع و برنامه ریزی این واکسن به شما اعلام می کنیم و در ادامه فرمود: برای کمک به درست انجام شدن برنامه واکسیناسیون ، بسیار مهم می باشد که همه مردم ، هم چنان به وظیفۀ خود و انجام و ادامۀ پروتکل های بهداشتی خود عمل کنند و به رعایت محدودیت های وضع شده در هر قسمت از شهر و کشور خود ادامه دهند تا بتوانیم برای مقابله با این ویروس جدید موفقیت بیشتری را داشته باشیم  و به سرویس سلامت همگانی NHS اجازۀ این را بدهیم تا بدون هیچ گونه تحت فشار قرار دادن افراد ، کار خود را درست انجام دهند.

مت هانکوک ، وزیر بهداشت بریتانیا ، یک توئیتی را در رابطه با این موضوع منتشر کرد و اعلام نمود که کمک در راه می باشد وزیر بهداشت بریتانیا هم چنین در این پیام از تأئید رسمی واکسن فایزر – بیونتک به وسیلۀ آژانس مستقل بر نظارت دارو و محصولات بهداشتی خبر داد و در ادامه فرمود که کشورش آماده می باشد تا واکسیناسیون کرونا را از اوایل هفتۀ آینده شروع نماید.

در این میان آقای آلبرت بورلا ، رئیس شرکت دارو سازی فایزر  بیانه ای را انتشار نمود و خبر تأئید استفاده از این واکسن که توسط شرکت مشترک بیونتک آلمان انجام شده را توصیف نمود.

با صدور اولین مجوز رسمی استفاده از این واکسن کرونا که در بریتانیا صورت گرفته ،دوزهای بیشتری در طی روزهای آینده برای انجام واکسینه کردن عمومی کشور بریتانیا ارسال می شود 

اوگورشاهین ، رئیس شرکت بیونتک آلمان در رابطۀ با این موضوع اعلام کرد: انتظار داریم که استفاده از این واکسن ،موارد بستری شدن افراد را به حداقل برساند . براساس گفته های کشور بریتانیا 40 میلیون دوز از این واکسن در ماه پایانی سال و در سال 2021 میلادی سفارش داده شده است .

شرکت فایزر و بیونتک جز اولین شرکت های داروسازی در جهان می باشند که از پیشرفت و کارایی بالای 90 درصد پروژه مشترک خود در تولید این واکسن خبر داده اند 

هم چنین کمیسیون اروپا اعلام نمود که قراردادی را با این دو شرکت برای خرید 300 میلیون دوز از این واکسن را تصویب کرده است .

امیدواریم برای کشور ایران هم واکسن های با کیفیت خارجی و یا داخلی تهیه شود. دیگر آن زمان نگران نخواهیم بود که کرونا نگیریم و اینکه آیا بیمه هزینه درمان کرونا را پرداخت می کند؟ اینکه بیمه کرونا چه پوشش هایی دارد و غیره دیگر پایان خواهد پذیرفت.

 

میزان رضایت شما از این مطلب چقدر است؟

میانگین نظرات شما: 5.0000

تعدادرای: 4